akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Vilken helg, vilket gäng, vilket väder ....

Publicerad 2016-06-28 06:23:00 i Allmänt, Hundarna,

Ja jag har haft en underbar midsommar med de bästa av människor, sammanstrålade, på en av de bästa och vackraste platser jag vet!
 
Dock så återkommer jag till det förhoppningsvis i ett annat inlägg men måste bara höja vår bil till skyarna ÒCH våra hundar.
 
Ca 100 mil i vardera riktning och rumpan och jag lever, inte en tillstymmelse till trötthet. Alltså komforten i vår XC90 är något utöver det vanliga. Jag brukar säga det men känner att jag behöver ha det på pränt. Vi kommer ALDRIG få en sådan bil igen, den är en fröjd i både komfort och körsäkerhet, unik i sitt slag. Åååååh kommer sakna den när den försvinner ur vår ägo, älskar den.
 
Hundarna då, ja de är också unika i sitt slag! De är med på alla upptåg, inte ett knyst någonstans! Hundra mil i bil ena dan och hundra mil tillbaka några dagar senare och de bara gillar läget. Behöver jag säga att jag älskar dem, nääää, trodde väl inte det heller!
 
Ha en fin dag!
 
Gudrun

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela