akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Har en beundrare till mina hundar....

Publicerad 2012-10-09 07:58:57 i Hundarna,

Upptäckte henne i förra veckan närmare bestämt i fredags. En kvinna for ut på sin veranda o fotade. Tyckte det verkade lite skumt men tänkte i mitt stilla sinne att hon fick väl syn på något som var intressant, trodde inte det var vi. Idag när vi gick på lunch hände samma sak, skillnaden var bara att jag gick på "hennes" sida av vägen så vi kom väldigt nära inpå. Hon rusar verkligen ut genom dörren o så säger hon. - Ohhhh you have so wonderful dogs, i like them a lot. Frågade henne om hon ville fota dem and yes she would, thank you, thank you. När vi stått still en liten stund fortsatte jag vår promenad och då kom en kille ut o sa - Tack, hon verkligen avgudar dina hundar och får inte nog av dem. Hon håller utkik varje dag ! Tänk vad konstigt, här går man omkring och glädjer folk utan att veta om det och ja, jag har 2 bedårande vackra hundar, något alldeles speciellt! Fast är en härlig känsla det där, när man glädjer människor genom deras närvaro.

Ville egentligen göra Heike till "service"-hund, men efter rådfrågande till kunnig så är han för gammal. Känns lite sorgligt för har en känsla av att han skulle kunna glädja många människor både ung och gammal men som kanske inte har det så lätt i livet. Han inger ett så rofyllt utryck så man blir alldeles ...... och denna killen har jag den stora glädjen att ha under mitt eget tak !

Var o handlade i kväll, träffade på en tjej jag känner lite som spontant sa - Va finklädd du var idag då. - Ja tack det var snällt. - Ja man ser dig ju mest i överdragsbyxor och jacka ..... Fick smålee lite, mmmm, det är nog så folk ser mig. Fast faktum är att jag under ytterkläderna oftast är hyfsat snyggt klädd men det syns aldrig, hahaha!

Nej gott folk, kvällskiss och sedan kudden!

Kram var rädda om Er för ingen vet vad morgondagen för med sig!

//Gudrun

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela