akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Är det inte det ena så är det definitivt det andra ....

Publicerad 2014-02-23 13:42:46 i Hundarna,

Har ju berättat att vi är ute och går med 2 Yorkshireterrier någon dag i veckan. För ett tag sedan så skadade sig Teija och hade då en klofraktur. Nu har mamman i huset Tessie ev. något neurologiskt och detta innebär att hon släpar sitt vänstra bakben. Upptäcktes i början på veckan och veterinären har röntgat ben och rygg och finns inga fel. Då återstår bara huvudet :(! Dock har hon piggat på sig om det sedan beror på Cortisonet eller om hennes allmäntillstånd förbättrats ändå det får tiden utvisa. Hon får mycket kel o gos och vi sjukgymnastiserar benet lite. Till en början håller hon emot men när man väl lyckats vinkla benet så får vi böja det fram och tillbaka. Fel på hennes humör är det iaf inte för man möts av en svansviftande liten tjej när man kommer. Hon har även börjat äta och dricka igen och går ut mellan varven och klarar även att ta sig upp för en liten trappa, jättepositiva saker =), som vi gläder oss åt.
 
Vi klickertränar fortsättningsvis och regnar bort. Alltså hur mycket kan det regna egentligen, jag bara undrar .....
 
Vår bil har gått sönder så igår fick jag ett brakedown. Arg, ledsen och besviken, på vem och varför skall vi inte gå in på här. Men höll på att koka över faktiskt. Faslig tur att det var Zumbapass på kvällen så jag fick utlopp för all aggression. Alltså Zumba, det är ju bara SÅÅÅÅÅÅ KUL! Dessvärre så har vår instruktör gått och skadat knät så vet inte hur fortsättningen kommer att se ut och gör oss alla så ledsna. Igår hade vi en ny tjej (har haft henne en ggr innan). Hon är galet bra, skitkul pass, och vansinnigt duktig på att få med oss och visa vad som är på G. Önskar så att hon kunde ha oss men dessvärre är hon inte 18 och utan körkort så en omöjlighet för henne att ta sig till Sävsjö. Men hoppas kan man alltid. Man har inte ett uns av vätska kvar i kroppen, gött!
 
Skulle behöva tvätta och packa, men jag lyckas hitta på viktigare saker mest hela tiden ..... fast vad är viktigare egentligen. Iväg skall jag och behöver grejerna så bara att ta tag i det.
 
Såg ett gäng flyttfåglar i lördags morgon. Håkan sa att jag måste drömt för de skall inte vara här förrän om en månad, och då förstår man hur fel klimatet är. Håkan sa det måste varit svanar och jag sa NEJ, eller i så fall så var nog hela Sveriges flock av svanar på ett o samma ställe, men de här var inte vita, om jag inte blivit färgblind på äldre dagar ;). En del jobb i helgen, behöver göra klart fakturering osv. innan jag far tidigt tisdag morgon.
 
Over and out för den här gången och dröjer nog ett tag till nästa!
Semester here I come =)=)=)!
KRAM
 
//Gudrun
 
 

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela