akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

När man får a slapp in the face .....

Publicerad 2015-10-19 21:31:32 i Allmänt, Hundarna,

Sedan några veckor tillbaka pga lite olika omständigheter så la jag om mitt tänk och min känsla vad gäller prinsessan, allas vår lilla bitch. Bestämde mig för att lägga oron åt sidan och istället göra det bästa av situationen och njuta av tiden med henne. Sagt och gjort och lite väl entusiastisk visade det sig idag. Så får lägga i backen ett par hack o sakta ned mitt tänk och min fart och optimism. Missförstå mig rätt, fortfarande den goa känslan och optimismen, men lite långsammare. Tycker Ni jag pratar grekiska, tja kanske det.
 
Förklaringen kommer här!
 
Har bestämt mig för att bygga muskler på ett annat sätt än tidigare och gäller båda. Vill stärka upp dem så gått det går utan att straffa dem i arbetet och vara rädd om deras ömtåliga punkter. Så vi har dragit kätting, klövjat, traskat mycket uppför och gjort upp en liten träningsplan. Så träningen har varit lite intensivare än tidigare kan man säga. Igår så fick de båda gå en ganska lång runda med kättingen vilket de gjorde så fantastiskt bra båda två. Så när jag kom hem idag så tog jag ut dem på en långpromenad, var ju så skönt väder. Dock så var det för långt, alldeles för långt med tanke på gårdagen. Hur vet jag det? Jo sessan fick ett utbrott och de kommer alltid vid smärta eller stark trötthet! Så ikväll blev det BackOnTracktäcket på och lite kel o gos (massage). Så alltid lär man sig något, bromsa lite, och påt igen! Ska nog gå bra, I hope!
 
Rastat Håkan, blev en kort runda på 3 km i sakta mak. Dock gick det lite för fort för honom vilket han fick känna på nu efteråt. Men glad att han följde med ut, han behöver det, med tanke på sitt arbete. Allt är bättre än ingenting, eller hur. Har insett att jag blivit starkare, märker det tydligt i både löpningen och cyklingen fram och tillbaka till jobbet. Återhämtar mig blixtsnabbt trots att min puls ligger högt vid träning. Så nu skall Gudrun tillbaks till rutinerna och ett styrketräningspass i veckan, minst.
 
Önskar Er alla en skön kväll, eller en skön dag, beroende på när Ni hälsar på mig!
 
Stor KRAM
//Gudrun
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela