akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Vackert i all sin enkelhet

Publicerad 2015-05-27 06:10:00 i Allmänt, Hundarna,

är det ute. Det ena avlöser det andra och är glad att det har varit lite svalare så vi kan få njuta av blomster och grönska länge. Liljekonvaljerna slår snart ut här och allt faller in i en strid ström.
Gick förbi det här trädet igår på lunchen och blev stående en stund, där och då, här och nu!
Igår kväll så gick vi en runda Håkan och jag med hundarna. Passerade Akilles fält och där låg dimman tät ett stycke bort och ut över sjön, helt magiskt. Bilden gör sig inte rättvisa men ni kanske kan föreställa er iaf!

Gjorde illa min rygg i fredags och den har inte 100% återhämtat sig och träningsabstinensen har gjort sig påmind så igår blev det ett pass. Kunde liksom inte låta bli, en löprunda på nästan 5,5 km i för oss högt tempo där minst 50% var uppför. Så jädrans nöjda var vi Sarah och jag, men trötta .... Idag så blir det en lätt jogging i 2-3 km sedan så skall vi cirkelträna eller tabata, får se vad lusten säger. Ska även hinna med att cykla med sessan, hon måste komma i form (fast det känns avlägset)! Har liksom ingen lust att dra in på maten mer än jag redan gjort, hon har blivit en matletare och det gör ont i mitt mattehjärta. Det är ju inte så att jag svälter henne (fast det kanske skulle behövas) men är en sådan personlighetsförändring när det gäller mat på den damen så hälften hade räckt ..... Blir en o annan morot som får åka med, lite bukfylla ....
 
I måndags så satte vi SPA-badet på plats, i morgon kommer elektrikern, på fredag kan jag förhoppningsvis provbada, och på lördag har vi pool-party om allt går som tänkt. Först ska bara hela familjen Nilsson som befinner sig i Sävsjö iaf springa Hultsjörännet med picknick efteråt (ja inte Hampus då för han vägrar) men vi andra ska =)! Alla anmälningsavgifter går till välgörenhet så bara att ta tag i det och delta + att det är lite roligt med en familjeaktivitet.
 
Nej vänner, off to woork!
 
Take care och var rädda om ER!
 
KRAM
Gudrun

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela