akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Fotodag som gick i spillror ...

Publicerad 2012-10-08 07:36:10 i Hundarna,

och jag fick gråta en skvätt igår kväll. SD kortet kraschade och alla bilderna borta Hade fotat Heike i hundgården där han jobbade så fint med den stora kabeltrumman. Håkan hade tidigare varit jätteskeptisk till att Heike skulle klara av den men efter lite funderande o klurande från Heike´s sida så vips hade han vänt den och fått ut godiset efter han fått släpa undan trumman med käken. Trumman är inte lätt, väger en del, men gick galant. Fotade Kaili i sin vackra päls för den började släppa lite lätt igår. Ville föreviga detta men .... Alla de bilderna borta med vinden ..... Så måste i veckan fixa ett nytt kort till kameran för den skall med på fredag när jag och Heike vänder näsan mot Uvö o Carina med hundarna! Ser fram mot helgen som kommer massor!

Kaili började i veckan lätt släppa sin päls, nu släpper hon den helt o har stora kala fält. Lite sorgligt men tar det som ett gott tecken på en tidig och kall vinter och en härlig vinterpäls. Dock kommer det innebära en nakenhund till specialen, vilket i sin tur innebär att utställning kan kvitta. Får bistå de andra med hjälp istället. En sak till som det innebär när Kaili fäller är att det är ett löp i antågande, vilket är trist, menmen, tid för kastration närmar sig så får ta den smällen först!

Vi trälar på med viktmanschetter och klövja, hjärnaktivitet har det varit lite dåligt med, men överlever. Mellanbarnet tog pilatesbollen igår (tur vi han köra passet först) och använde som leksak med Kaili, vad tror ni händer, jo, vi har ingen pilatesboll längre. Köpa ny!

Sarah o jag tränar på. Vi sa båda igår att det är skönt vi är 2 för om den ena inte har lust så puschar den andra. Igår sprang vi igen o segt som tusan (ingen hund med, vilodag) men när vi kom hem så hade vi ändå fått en toppentid. Tänk vad man missbedömmer saker, fniss, positivt överaskade iaf så hurra för det!

Har idag legat på knä i vårat uterum o skruvat ur alla skruvar från golvet. Vi skall isolera o lägga nytt, kommer bli toppen! Kommer göra fint där ute till jul (fast först fint för ett besök som kommer i november )! Trivs så bra i vårt uterum o saknat att inte kunna nyttja det mer året runt, men nu kommer det kunna gå weeiiiii!

I morgon blir en stor dag, äldsta sonen kommer hem på besök och glädjer mig massor åt det. Har saknat honom och ser fram mot att få sitta ned o prata med honom utan dålig Skypeuppkoppling!

Nej go vänner, nu är det nog för idag!

Var rädda om Er för ingen vet vad morgondagen för med sig!

KRAM

//Gudrun

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela