akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Avsaknaden av regnkläder och regntäcken ...

Publicerad 2015-11-30 18:14:00 i Allmänt, Hundarna,

Pannan kopplades ur i fredags, vi själva fick bära ut den i lördags. Fick hjälp av svärson och son <3! Luktar skit i tvättstugan så vi har bestämt oss för att tvätta ur och måla ALLT! Även lilla toaletten som ligger i anslutning till tvättstugan måste rengöras och målas, smells like crap .... Vi har även fått en liiiiiiten varmvattenberedare uppsatt på 35 liter så nu har vi även varmvatten. Bättre än inget om man så säger, orienteringsduschar och använder minimalt med vatten.
 
Helgen har gått i ett kan man säga dock blev den inte som tänkt. Vi skulle åkt till Joakim o Sandra i Utby på glöggdragträff men pga det som hände oss förra helgen tvingades vi stanna hemma. Trodde de skulle hjälpt oss med pannan i torsdags men se det blev fredag och där försvann vår plan. Istället fick jag baka lussebullar med Sara och sedan var tanken att vi skulle på julskyltning, fick hoppa det dock, det regnade.
 
JAG VILL HA TILLBAKS MINA REGNKLÄDER OCH REGNTÄCKEN NU. Vi har varit ute i helgens trista väder och vi har varit blöta in på bara kroppen både jag och hundarna mer än en gång kan man säga. Det är ett I-landsproblem jag vet men kan inte låta bli att tycka lite synd om mig iaf. Man blir så strandsatt, har inte ens ett badlakan att använda och endast ett fåtal handdukar :(! Man lär sig att uppskatta bekvämligheterna man har runt om sig iaf .... Har satt fram lite ljusstakar och julstjärnor och fick upp ett par gardiner i ett fönster och bäddat en säng. Allt i väntan på att det skall komma tillbaka, alla våra kläder mm.
 
Har fått nog av det trista vädret och galet avundsjuk på alla som fått snö, vi vill också =)!
 
I sommar skall vi åka på Colplay jag, Håkan, Joakim och min älskade syster Birgitta. Vi hade tur i fredags och fick biljetter, de tog slut på 20 minuter, galet! Lyckades även att lösa älskade Sarah´s och hennes kompisar´s problem så vi är många som kommer att glädjas en dag i juli )! De gör sjukt bra musik och jag kan aldrig lyssna mig trött på dem!
 
Nej nu skall jag försöka få ihop en nyttig timma eller två.
 
Var rädda om Er och STOR KRAM!
 
//Gudrun

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela