akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Var ett tag sedan .... igen,

Publicerad 2015-02-17 20:58:17 i Hundarna,

men så är det med mig och bloggen har ingen prioritet, det blir när tid och lust infinner sig.
 
I fredags for Håkan och jag till Göteborg med ett par goda vänner. Har haft en supertrevlig helg som vi snart måste göra om. I fredags var vi på Champions of Rock med Peter Johansson. Hårresande bra och satt inte still en enda gång på stolen tror jag. Har en man som varit ett stort fan till Queen och hans kväll var så lyckad. Han visste inte riktigt vad det var vi åkte till men gick ut från konserten med ett stort brett leende. Jag också för den delen för Peter och hans gäng är såååå grymma. Peter har ett brett register i sin röst och sa till Agneta att det är konstigt att han som är så duktig inte blivit något gigantiskt stort i musikvärden. Så gillar man Queen så rekommenderar jag detta varmt!
 
 
Stämningen var hög och Peter själv njöt, visade han klart och tydligt! 7300 personer var lika med ett fullsatt Skandinavium, yeaye =)!
Kvällens middag tog vi på MC Donald´s, fanns inget annat ledigt en sen fredagskväll.
 
Lördagen tog vi sovmorgon njöt av en härligt god frukost på Gothia Towers där vi bodde!
Tog lite sovmorgon till innan vi begav oss mot Nordstan för shopping!
Lunch åt vi på ett "fik" med lunchservering. En fantastiskt god fisk och skaldjurssoppa med ett glas väldigt gott vitt vin mmmm (fick tom smaka vinet i kassan innan ;)). Kommer gästa dem nästa gång jag är i Göteborg också. Trevlig personal, lokal och mat, så tummen upp för det.
Ett fantastiskt gott öl drack Håkan som var klockren till soppan. Tyckte att det lät jättekonstigt med öl till soppan men faktum var att det funkade =)
De här vackra sakerna låg i skylten, blev jättesugen men iom att jag är glutenfri så får man avstå dessa godsakerna!

Shoppingen då, ja som vanligt så fick jag inget med mig hem, en stackars tröja blev dem mest därför att. Håkan shoppade av sig rejält och blev en del på G-star. Skulle också handlat där men mina långa ben är ingen enkel sak ...
 
Eftermiddagen ägnade vi här
Så jädrans skönt att bara vara, inga krav och måsten, me like!
Kvällen tillbringade vi på Berzelius där vi bokat bord på vinst och förlust!
De hade en allahjärtansdagmeny och den slog vi till på. En 3-rätters och så ett vinpaket till det. Vi blev mer än positivt överaskade, maten var helt otrolig och vinet passade som handen i handsken. Champangen vi fick var grym (jag är inte så glad i champagne men den här slank ned lätt)!
 
En lyckad kväll som vi avslutade på Heaven 23.
Haft en kalashelg med härligt sällskap, lite tur, fantastisk mat och dryck och en hel del skratt =)!
Söndag så tog vi sovmorgon, åt frukost, gjorde oss i ordning och for hem.
Väl hemma så blev man typ sönderpussad och jag förstår varje gång när jag kliver in genom dörren hur älskad man är. Fick hålla tassen på kvällen och hade i princip Heike i famnen!
 På lördag påbörjar jag resan mot Sulviken och en vecka i goda vänners lag <3!
 
Kram var rädd om Er!
//Gudrun
 
 

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela