akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

REKORD

Publicerad 2015-03-31 22:51:00 i Allmänt, Hundarna,

Ler lite, har en ringa skara läsare, ja de som står mig närmast och någon till kanske. Var några dagar sedan jag var inne och höll på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag såg en pelare som visade 70 läsare i fredags. Hoppas Ni hittade något som var läsvärt iaf .... ;)!
 
Min fredag natt var allt annat än sovtid. Min Sarah (och Simon) har köpt sig en ny liten Maine Coon som heter Viggo. Viggo är bedårande söt, galet söt, så söt så han lätt kan slinka ned i min och andras väska och följa med just mig hem! Missförstå mig rätt, skulle kunna sno Nova också för jag älskar de här båda katterna <3 Dock så är det så att lille Viggo inte mår så bra, och vi är oroliga för honom. Var med Sarah hos veterinären förra veckan och hon trodde att han kunde ha mask och det var därför han mådde som han gjorde. Så Sarah fick avmaskningsmedel på recept och vi höll våra tummar och tår för snabb bättring. Dock så verkar inte detta vara problemet, problemet kvarstår. Så i fredags var han jättedålig för ett tag för att plötsligt bara återhämta sig och bli sitt vanliga pigga glada Viggo.... Blir nytt veterinärsbesök i veckan. Dock anses det inte vara någon fara på taket för som sagt, han är precis som en liten busig kattunge skall vara! Dock har både Sarah och Simon haft täta kontakter med veterinären.
 
Har restaurerat klösträdet jag gjorde till Nova förra året. Blev så mycket bättre med nya tyget. Om ni undrar om det är lönsamt att göra eget istället för o köpa så är svaret ...... NEJ! Men har haft väldigt roligt under tiden och så fick jag ju köpa mig en ny symaskin också den gamla havererade ;)!
 
Har min 3-hjuling ute till försäljning. Det är så synd att den bara står o skräpar, bättre den hamnar hos någon som har användning för den. Jag verkligen älskar den för den är så lättrullad och smidig och man står så bekvämt och sedan älskar jag "bromsmattan" som Jan som byggde den fixade till! Så sorg i hjärtat är det menmen ..... 4000kr vill jag ha för den om någon undrar!
 
Har sista dagarna mest jobbat, skittråkig har jag varit men tvunget. Varken Håkan eller hundarna är speciellt glada åt mig just nu .... Hoppas det är övergående men jag vet av erfarenhet att mars-april-maj innebär högvis med arbete för min del. Dock tänker jag ta mig ledigt några dagar och åka uppåt Jämtland och en stundande 40-års fest. Ska bli grymt kul! Sedan skall jag visst vara med och barmarkstävla den 11 april i Vaggeryd. Har en snäll uppfödare som lånar mig material så jag kan vara med. Ser fram emot besöket och tillställningen denna helgen =)!
 
I lördags blev vi btw bjudna hem till Hampus och Johanna på Chili med tillbehör. Var grymt gott och jättemysigt/trevligt!
 
Jag är lyckligt lottat som har min lilla härlig familj med barn, barnbarn, svärdotter och svärson. De om något berikar mitt liv <3!
 
Nu mina vänner så blir det kudden, i morgon blir en lååååång dag!
 
Kram var rädda om Er!
 
Gudrun
 
 

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela