akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

På G

Publicerad 2015-05-17 21:55:53 i Allmänt, Hundarna, Träning,

med träningen och tjejmilen här kommer vi!
Lite galna är vi allt Sarah och jag, vi har våra små hyss, men vi har otroligt roligt på vägen. För har man inte roligt under tiden man håller på med träning då lär man inte bli långvarig!
Vi springer eller joggar alltid en runda och avslutar med en genomkörare av kroppen. Styrka, tabata eller cirkelträning. Allt av varierande längd springer vi kort så blir det mer annat och vise versa.
 
Vi var vid Ilharjens naturreservat igår. Vi var bara förbi o kollade läget och insåg att det är fantastiskt vackert där så kommer åka dit inom en snar framtid och vandra omkring där med hundarna under tiden Håkan slänger en fluga eller två. Dock får det vara en dag när det är vackert väder för just nu kan man tro det är höst trots allt det vackra gröna som så vackert visar sig. Sa till Håkan igår att kylan vi har nu har en stor fördel, vi får njuta av allt vackert som blommar och slår ut för det blommar inte över lika fort som när det är varmt! Alway´s look at the Bright side of Life, dada dadadadadada ;)!
 
Fick vara lite kattvakt ju förra helgen till denna lite galna stjärnan. Hon är så jädrans go i sin alldeles egna lilla egenhet <3
Hon älskar att vara på Sarah´s och Simon´s balkong. Mycket som rör sig utanför där!
Äter ju inte gluten sedan en tid tillbaks och är lite av en öldrickar"tjej"! Har varit lite less över att inte få dricka det men har på råd från en expedit på Systemet provat på detta glutenfria och det är fullt drickbart, riktigt gott faktiskt! Givetvis så måste man ju ha Cheez Cruncherz också de knaprigt farligt goda som man inte kan sluta äta .....

Håkan har varit snäll och gjort en sandlåda till Saga-Li. En uppskattad sak som används flitigt har vi förstått. Lille Aston kommer nog att gå inom en snar framtid för han gick från krypande till stående i en väldig fart =) Så lyckligt lottade är vi över våra älskade små barnbarn som förgyller våra liv, ihop med våra älskade barn förstås!

Fick se älg idag igen, gott om dem är det och rovfåglar lika så. Man fascineras så över allt vilt och njuter i fulla drag när man får se dem nära inpå sig.
 
I kväll har vi varit i spårskogen. Både Heike och Kaili gick varsitt och båda hade fin fokus. Heike var kort medans Kaili var längre. Båda gick dock rakt då det är evigheter sedan vi gick spår sist. Kaili gjorde något idag som hon aldrig gjort innan och blev så glad för det var så tydligt. När hon tidigare gått ifrån spåret så har det alltid slutat med att hon kommer fram till mig och sätter sig för hon vill ha hjälp med att komma igång igen. Idag så gick hon ifrån spåret ett bra stycke för att sedan bara kasta sig tillbaka och ta upp spåret igen. Behöver jag säga att jag öste på med beröm. Glad blev jag och båda gjorde som sagt ett fantastiskt jobb idag.
 
Nu har jag en fröken som gnyr och då är det bråttom.
 
Var rädda om Er och STOR Kram!
 
//Gudrun
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela