akillesmalamute.blogg.se

Om livet med polarhund, i vått och torrt, uppgång och nedgång, kärlek!

Antiklimax och halleluljamoment

Publicerad 2015-12-09 22:34:00 i Allmänt, Hundarna,

Idag kom våra kläder och textilier, regnkläder och hundarnas regntäcken och klövjeväskor. Så efterlängtat och saknat. Jösses säger jag bara, man fattar inte hur bekvämt man har det förrän man blir av med det ....
Dock när vi började röja i våra kläder så var det först ett plagg som inte var vårt och sedan ett till och ett till och ...... Tjejen som var med grejerna hos oss skämdes, får liksom ALDRIG hända, och har inte gjort det innan enligt henne själv. För oss var/är det ingen fara på taket, alla kan göra galenskaper ibland, bara att förlåta och gå vidare, men som sagt hon tog väldigt illa vid sig. Hon är nu tvungen att nysta ut vems kläderna var, hon trodde sig veta =)!
en liten bråkdel av allt .....
Så vi har haft lite att röja i kan man säga men orkade inte ta allt ikväll utan sparar en del till i morgon och övermorgon och sedan kommer ju helgen.
 
Vi kom överens om att jag skulle pejla läget i våra garderober och se om det luktar fortfarande från dem. De hade alla dörrar öppna under ozonbehandlingen så vi hoppas och tror att det nu är ok. Dock så luktar det fortfarande crap i groventren där pannan stod. Så Håkan ska ta en kontakt och se om de kan punkta ozonbehandling till bara det rummet en gång till, annars får vi höra med försäkringsbolaget om vi kan måla om hela utrymmet, lilla toaletten innefattad.
När de ozonbehandlade fick vi inte bo i huset så vi fick bli inneboende hos den här mannen.
Älskade pappa, han ställe upp i vått och torrt. Trevligt var det att i lugn o ro tillbringa en kväll med honom <3
Till helgen så kommer det att julstökas en del hos oss. Vi har liksom inte kunnat/velat göra det pga omständigheterna som varit men nu tar vi nya tag. En helt annan doft har vi hemma iaf och det viktigaste ....
 
I måndags var vi förbi Sarah och Simon och fick gosa ned oss med dessa två sköningarna:
Nova <3
Fenix <3
Inte lätt att fånga dessa två på bild då de har vääääääldigt svårt att sitta stilla, speciellt Fenix, hahaha!
 
Nej nu kvällsrundan och sedan kudden. Har lovat Håkan att lyssna en låt eller två med honom oxå. Han har köpt på sig en del nytt i musikväg (kablar och krafs ;)) så ljudet skall vara något alldeles utöver det vanliga, ja jösses, hihihi! Vi får väl se!
 
Kram var rädda om Er för ingen vet vad morgondagen för med sig!
//Gudrun
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alaskan Malamutes

Är en "tjej" som bor i Småland med min familj och 1 Alaskan Malamute. Bloggen kommer till största del att handla om Kaili, vänner och vår vardag samt äventyr!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela